Over mij

In 1979 ben ik begonnen bij de Nutsspaarbank als baliemedewerker en uitgegroeid tot ambu-lant beheerder voor het kantorennetwerk en ook op het 'rijdend bijkantoor' voor de diverse nieuwbouwwijken. In 1982 naar Zilveren Kruis Verzekeringen vertrokken en van adviseur par-ticuliere ziektekosten uitgegroeid naar Relatie Beheerder MKB (> 50 ft) op het gebied van ziektekosten, AOV, auto en pensioenen.
Maart 1993 gestart als zelfstandig ondernemer met een private autoleaseconcept voor de 2e auto in de particuliere markt. Later heb ik mij op projectbasis als Relatie Beheerder aan di-verse bedrijven in de financiële sector verhuurt voor periodes van 1,5 tot 2 jaar en voerde ik de financiële administratie van zo'n 10 ZP-ers.

In 2007 in aanraking gekomen met de mooiste vorm van marketing die er in mijn ogen be-staat, netwerkmarketing. Actief geweest in diverse bedrijven. In 2009 gestart met het bij elkaar brengen van ondernemers met als doel samenwerkingen tot stand brengen om kosten te besparen en de efficiency naar een hoger level te brengen. Via ZP-Net Hoofddorp en 'Op de koffie bij ...' actief in de 'eenpittermarkt' en met MeerBeurs en MeerBorrel in het MKB-segment. Via de HOP in contact met alle on-dernemers- en winkeliersverenigingen in de Haarlemmermeer, gemeente, MKB en Schip-hol. Ik heb dus altijd iets met auto's en geld gehad en ben daarom bijzonder blij met een concept van DexCar dat deze combineert met een potentieel van 300 miljoen personenauto's in de huidige 27 landen en een veelvoud daar-van wanneer Rusland en China open gaan.  


Resume

1979 - Nutsspaarbank West Nederland
1982 - Zilveren Kruis Verzekeringen
1993 - Zelfstandig ondernemer: PLM
2007 - Netwerkmarketing (NL/Spanje)

Account MaNAGER

1998 - LMS - Baarn
2005 - VAV - Kockengen
2007 - For Finance - Bennebroek
2010 - Residencia Iberica - Bennebroek